boken och rapporten!

I torsdags kunde jag äntligen börja lite smått med boken. SOm sagt så kör jag exakt de mått jag vill ha så får vi se om vi hittar något ställe där jag kan trycka den utan att man blir bankrutt på kuppen. HAr gjort sidmallar så det går ganska snabbt när man väl pillat klart med dem. Nu har jag satt in ALLA texter i boken, de ska trixas lite så att det blir läsbart och så. Tyvärr hade inte programmet jag änvänder det typsnitt som jag från början ville ha men fick ta ett annat nästan lika snyggt. Precis nu skickade jag iväg det första jag skrivit på min rapport, det var dåligt men det var text som karin kan läsa och jag kan få feedback. Skulle ha skrivit rapporten i helgen men fick jobb på olssonsbrygga istället. VIlket jag förövrigt för sent kom på att jag borde sagt att jag inte ville ha något jobb under april då jag har lite att göra med rapport. HAr även en annan inlämmnigsuppgift denna vecka.

Nu när jag började skriva rapporten insåg jag faktiskt att loggboken var sjukt viktig, är sur på mig själv att jag inte gjorde den lite bättre, kändes välidgt meningslöst men nu inser jag varför den är så viktig, man kommer faktiskt inte ihåg alla detaljer så ja, som valigt måste jag banna mig själv för att jag är så lat.

fred ut/ anna

problem igen

Eftersom att min tidsplan har skitit sig så enormt mycket har jag inte kommit igång med boken ordentligt än. " veckor kvar, hjälp!

Har ju pratat med pappa om vart jag skall beställa och vilket program jag skall använda eftersom att han nyligen har gjort layouten till en bok åt arvika kommun. Men det företag som han tyckte jag skulle använa mig av gjorde inte skräddarsydda böcker och vi har inte hittat nåt ställe än som gör det utan att kosta skjortan  så kanske det inte blir nån bok utav det hela, därför sket vi alla anginva mått och skulle nu starta på boken i exakt mina mått som jag vill ha, men då har han istället glömt bort hur man gjorde så jag får börja med det imorrn istället så att pappa kan lära sig ikväll och sedan lära mig.

Ingenting är pappa fel utan jag bannar mig själv för att jag aldrig kan få mig själv till att börja med saker i tid så att jag slipper stressa!!  BAhh!

/ Anna

problem

insåg precis att jag inte vet vart min första projektplanspapper som jag fyllde i till karin är?!?!?! INte bra för det skall man ah som stöd när man skriver rapporten!

Vet inte om jag sagt detta men min tidsplan har ju gått åt helvete, så att det officiellt kommer med menar jag !

/ Anna

rapport och texter

Så i onsdags hade jag möte med karin för att jag harn så svårt att komma igång med rapporten, gillar inte skrivformen. Men den måste påbörjas för nu är det typ bara 3 veckor kvar på hela skiten och jag har inte börjat med boken ens.

MEn nu i helgen har jag redigerat klart alla bilder jag tagit och skirvit alla texter. De måste rättas lite ock så men nu är det i princip bara att kötta in allt till en bok!

Kom på att jag inte fotat mamma och pappa än! haha och Allan och sanna! Och malin, måste prata med henne på skype!

Men jag är sjukt stressad nu, mest med projektarbetet men också mycket annat, har aldrig varit så här stressad i längre tid, har till och med fått svårt att somna, vilket är väldigt ovanligt annars.

Jag hoppas verkligen att jag lyckas detta i hamn, annars vet jag inte vad jag gör med mig själv!!

/ Anna

RSS 2.0