mormor

glömmer bort detta med loggboken !!

Men men, i tisdags tog jag mina första foton, kommer nog ta om dom för det var egentligen mer test på hur jag skall gå till väga och liknande. Det blev av mormor iaf, karin tyckte det s¨g bra ut. Har fått ett ja av en annan person också, måste bara fundera ut hur jag vill ha den!

tror inte jag har nåt mer, har börjat fundera på tidsplan, men måste nog försöka fixa lite mer med lokal innan, svårt att sätta "nu skall det vara utställning"-datum om man inte har en lokal.

Over and out

/ Anna

dunderförskyld

Idag skulle jag tagit mina första foton, av mormor. Hade ju fått det som "läxa" av min handledare, måste ju komma igång! Men igår blev jag förskyld, och när jag blir förskyld, då blir jag förskyld! Typ dödssjuk!
Så det blev inget med det!


Igår var jag på kommunen om lokal, fick en lista på lokaler och ett telefonnr så nu är jag lite på gång på den fronten.

Har även påbörjat min lista med människor jag vill fota!

Gud det är så svårt, allt ihop!!!

/ Anna

mormor

I fredag hade jag mitt andra möte med min handledare.

Vi kom fram till att jag skall ha en utställning, kände att jag ville ha ett mer konkret slutmål.

Vi kom även fram till att fotona skall vara arrangerade i en naturlig och "vanlig" miljö, det ska se arrangerat ut men i en oarrangerad miljö. Kommer bli svårt!

På det där pappret som jag fyllde i fanns det en fråga om typ vilka problem jag ska lösa, typ. Fattade inte riktigt där så skrev nog lite fel men fick hjälp av Karin:
"Hur gör jag för att nå fram till det resultat jag vill ha?"

Denna vecka skall jag även ta mina första foton, måste komma igång och pröva mig fram om hur jag skall göra allt för att få det så smidigt som möjligt för dem som jag fotar.
Skall därför pröva med mormor först.

Idag ska jag skriva en lista på personer som jag vill ha med!

Gud vad svårt det känns just nu!

/ Anna

RSS 2.0