mindre än en månad

För 3 dagar sedan blev det en månad kvar innan hela projektarbetet skall vara klart.

Min tidsplan är krossad i tusen bitar och jag har fortfarande problem att komma igång.

Jag har nästan alla bilder, och skulle jag inte hinna så skulle det räcka med de jag har.

Jag får se om det hinner bli en bunden bok innan 20 april men boken skall vara klar för att tryckas då iaf.

Mitt stora problem egentligen är att projektrapporten skall göras samtidigt. JAg har väldigt svårt med rapporter, tycker inte om upplägget så jag vill ha ett möte med Karin så att hon kanske kan hjälpa mig att komma igång med den, har en känsla av att jag kommer sitta med den in i sista minuten, har ju en tendens att få skaer gjort när det inte finns någon tid kvar i princip.

Just nu har vi studiedag så jag sitter hemma, har valt ut de bästa bilder på alla som jag har fotograferat och skall nu sitta och redigera dem.
MIn kamera har nåt prblem vet inte om det är den eller jag som gjort någon knäpp inställning men det blir ingen skärpa, och ibland väldigt höga konstraster.

Försöker intala mig själv att prjektet inte handlar om att mina bilder skall se ut som en toppfotograf har tagit dem utan att det egentligen är själva stora projektet som är grejjen.

Har insett att det som jag kommer ha tyckt vara roiligast med detta projekt är att bestämma layouten, skall börja med den så snart jag känner mig nöjd med bilderna och har börjat skriva min små texter till dem. Har i princip hela layouten klar i huvudet, hoppas bara att det inte skall krångla för mycket när jag skall göra den.

Jag skulle behöva ett lov, en vecka där jag inte gör nåting så att jag kan sitta med detta. ÄR så trött nr jag kommer hem efter skolan men piggnar till senare på kvöllen så att jag har svårt att somna, ond cirkel det blir.

Har också läxor i annat.

Jag är väldigt nervös att jag skall få IG på projektkursen, min dröm är ett VG men jag tror jag måste satsa på att iaf få G, det känns så just nu.

Jag reagerar på stress ofta genom att blir som handlingsförlamad, ingen bra kombination.

det var allt just nu

/ Anna

9/3-2011

Har varit väldigt dålig med loggboken, inte bra.


  • 21/2 - Hade handledarmöte med Karin, det kändes bättre än vad jag trodde, även fast jag inte tagit alla foton än, hon visade mig hur man arbetar med RAW-bilder och jag förklarade hur jag tänkte med layouten och visade de foton jag hade.

  • 6/3 - Fotade av en till "kusin-familj", har en till + mamma och pappa sedan är jag helt klar med släkten.

  • På torsdag nästa vecka skall jag fota en av de kompisar som skall vara med.

  • Skall efter att jag skrivit klart detta ringa Lena och bestämma tid, även Ida.

Min tidsplanering har alltså spruckit rejält, mycket beroende på oväntat mycke jobb på Tiki, vilket ledde till att min resa till London inte hjälpte till, men så är det. Min tidsplanering hade ju stor marginal så jag skall nog hinna med det hela ändå. Om det hinner bli en färdig bok med pärmar är inte säkert men det är ju inte det viktigaste.

Karin sa också en viktig sak som gör att det känns lite lättare-. bilder behöver inte vara perfekta som Annie Leibovitz för jag är ingen fotograf, det är inte det det handlar om, så försöker tänka så och tänka på hela projektet med lite "ljusare"  inställning för att inte köra fast och få IG i kursen.

En anna sak är att jag tror jag skall få med Malin ändå. Hon är ju nere i Italien som utbytesstudent och jag 'r lite ledsen att hon inte kan vara med i boken ordentligt, men jag tror jag ska print-screena min datorskärm när vi pratar i Skype och ha med det som ett foto. Haha får se!

Det var allt jag kom på nu!

/ Anna


RSS 2.0