problem

insåg precis att jag inte vet vart min första projektplanspapper som jag fyllde i till karin är?!?!?! INte bra för det skall man ah som stöd när man skriver rapporten!

Vet inte om jag sagt detta men min tidsplan har ju gått åt helvete, så att det officiellt kommer med menar jag !

/ Anna

Kommentarer
Postat av: Karin

Du kan komma upp och hämta din blankett med projektplan! Jag har den. Tidsplanen har jag inte här. Jag vill läsa utkast till rapport nu, du behöver inte alls vara klar, men då kan du få respons på om du "ligger rätt".Man ska lämna in flera gånger innan man är klar.

Hälsn Karin

2011-04-05 @ 11:13:50
Postat av: Karin

Nu har jag läst dina tidigare inlägg. Hoppas din oro har lagt sig lite för det är klart att du blir godkänd. Du har gjort ett stort praktiskt arbete, sen ska det till en rapport men det behöver inte vara en hel uppsats. Det viktigaste är att du berättar vad du gjort och hur det har gått. Lägg gärna in några av dina bilder i rapporten så blir det lättare att förstå vilka problem som uppstått. Slutsatser och utvärdering är den viktigaste delen av rapporten.

Själva boken ska vara klar i digital form den 20 april. Utskriften kan du komma in med sen, men före den 10 maj vill jag ha den för att hinna sätta betyg.

Hälsn Karin

2011-04-05 @ 11:22:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0